Web hosting limit Ispiši

  • 0

Jedan od najvećih problema uobičajenih (shared) web hosting paketa je prekomjerna potrošnja resursa servera od strane jednog ili više korisnika. I samo jedna loše napravljena skripta može otežati ili čak i zaustaviti rad servera. Isto tako na ispravan rad servera može utjecati web site koji postane popularan, te koji zbog svoje posjećenostii ili potreba za većim resursima može stvarati probleme na serveru. Poseban problem su i hakeri, koji nastoje zauzeti nečiji website i koristiti ga za svoje potrebe. Neispravan rad servera ili nerad servera utječe ne samo na uzročnika nevolja, nego i na sve ostale, korektne korisnike servera.

Budući da nikom nije drago da mu web ili email ne radi zbog nekog drugog naši serveri za web hosting zaštićeni su od takvog prekomjernog korištenja servera. Limiti naših servera za shared hosting postavljeni su vrlo visoko po jednom korisničkom (cPanel) računu.
One koji limite prekoračuju server automatski usporava, a u rijetkim, ekstremnim slučajevima i potpuno zaustavi na neko vrijeme (najčešće vrlo kratko, u pitanju su sekunde, minute), a mi ih obavještavamo i savjetujemo kako riješiti problem ili dogovaramo prijelaz na VPS ili samostalni server.
Svaki naš korisnik shared hostinga i sam ima pregled potrošnje resursa (u cPanelu, ikona Resource usage).

Takvom konfiguracijom osigurali smo pouzdan, stabilan i brz rad servera za korisnike servera.


Je li Vam ovaj odgovor pomogao?

« Nazad