Kako produžiti zakup usluga Ispiši

  • 0

Ako imate zakupljen prostor za .hr domenu dobiti ćete samo račun za web hosting: 10 dana prije isteka razdoblja web hosting usluga sustav generira i na Vaš Email salje račun za web hosting usluge.

Da bi usluga bez prekida funkcionirala potrebno je platiti račun na vrijeme. Ukoliko kasnite s plaćanjem stici će Vam na Email upozorenje za kašnjenje, ukoliko ne reagirate ni na to upozorenje, stići će novo upozorenje, a sustav će automatski blokirati pristup Vašoj domeni, web i email funkcije će biti blokirane. Uplatom dugovanja sve funkcije će ponovo raditi..

Ako imate zakupljenu domenu tipa .com .net .info .org .biz .us za produzenje koristenja usluga dobiti ćete dva računa: jedan za produženje registracije domene, drugi za web hosting usluge (za zakupljeni web paket). 31 dan prije isteka registracije domene na Vaš Email koji ste sami upisali u nas sustav stici ce racun za produzenje registracije domene.

Ukoliko domenu namjeravate zadrzati platite racun cim prije, ne cekajte zadnji dan, a pogotovo je riskantno placanje nakon datuma valute. Uplatom u zadanom roku osigurati cete vlasnistvo nad domenom i funkcioniranje domene.

10 dana prije isteka razdoblja web hosting usluga sustav generira i na Vas Email salje racun za web hosting usluge umanjen za iznos domene ukoliko ste racun za domenu platili na vrijeme.

Da bi usluga bez prekida funkcionirala potrebno je platiti racun na vrijeme. Ukoliko kasnite s placanjem stici ce Vam na Email upozorenje za kasnjenje, ukoliko ne reagirate ni na to upozorenje, stici ce novo upozorenje, a sustav ce automatski blokirati pristup Vasoj domeni, web i email funkcije ce biti blokirane. Uplatom dugovanja sve funkcije ce ponovo raditi.


Je li Vam ovaj odgovor pomogao?

« Nazad